HomeVisie en begeleidingOpleidingeneShopFoto gallerijArtikelenDeutschEnglisch
Piet Schipper, Sportbegeleiding
Begeleiding - Training - Organisatie
Cursus schaatstechniek en analyse
Sanza workshop
KNSB
Boek 'Efficiƫnt Trainen, Hard Schaatsen
Opleidingen
Visie workshop, cursus schaatstechniek of clinic.
In deze workshop, cursus schaatstechniek of clinic worden in theorie en praktijk de verschillende onderdelen uit mijn visie behandelt. De gehele visie is in een powerpoint dia weergegeven. Bij interesse graag even een mailtje sturen. Dan neem ik per omgaande contact met je op. De prijs is afhankelijk van de gewenste inhoud en zal samen worden vastgestelt.

Trainingsschema's.
In deze workshop behandel ik hoe je persoonlijke trainingsschema's  kunt maken. Deze workshop zal als online workshop plaatsvinden en op je wensen worden afgestemd.
Hierna ben je in staat om je eigen trainingsschema's te maken  Inhoud en prijs van deze workshop volgt later.


R
HAD principe.
In deze workshop behandel ik een stappenplan in de opbouw van schaatstechniek. Beginnen in dit stappenplan doe ik met beginners. In de verdere opbouw ga ik via geoefenden, beginnend wedstrijdschaatser, wedstrijdschaatser naar het topschaatsen. Iedere stap zal gevolgd worden door een daarop aansluitende stap. Je kunt vooruit en - indien nodig - altijd een stapje (of paar stapjes) terug. Het RHAD principe is uniek en - voor zover ik weet - door niemand anders ontwikkeld.
Inhoud en prijs van deze workshop volgt later.


Training van de energiesystemen.
In deze workshop behandel ik hoe je energiesystemen - in combinatie met techniek - optimaal kunt benutten om een goed resultaat te behalen in trainingen en wedstrijden.
Inhoud en prijs van deze workshop volgt later.


<<<< Onder de diverse 'kopjes' zijn de verschillende activiteiten en mededelingen te vinden. Meer informatie via de links, aan de linker kant van deze pagina.

<<<<< Sanza workshop: zie voor meer informatie hiernaast of stuur een e-mail om de flyer te ontvangen.
Home|Visie en begeleiding|Opleidingen|eShop|Foto gallerij|Artikelen|Deutsch|Englisch